solidThinking Click2Extrude

Portfolio item page

Project Details

Click2Extrude introduce o nouă interfață CAD și face un salt uriaș spre o abordare directă specifică soluţiilor CAD. Realizarea grilei de discretizare și crearea punții de date sunt gestionate automat în fundal fără intervenția utilizatorului.

Companiile de extrudare de astăzi sunt forțate să producă un amestec mai mare de profiluri complexe în cicluri de dezvoltare mai scurte a produselor, reducând simultan costurile de producție. Click2Extrude este un mediu de simulare care răspunde acestor nevoi și crește productivitatea prin analizarea și optimizarea atât a matrițelor de extrudare precum și a condițiilor specifice întregului proces.

Click2Extrude este ca o presă virtuală în care utilizatorul poate vizualiza fluxul și temperatura materialului în interiorul unei matrițe în timpul extruziunii și face schimbările necesare pentru a asigura fluxul echilibrat și pentru a elimina defectele produsului. Click2Extrude ajută la reducerea costurilor asociate metodelor de încercare clasice, foarte costisitoare.

Click2Extrude este utilizat pe scară largă în industria de extrudare și încă de la apariţia sa pe piaţă în 1999, dezvoltarea îi este determinată de cerinţele industriei și ale clienților.

În această versiune este susținută interfața pentru starea de echilibru, analiza tranzitorie, optimizarea lagărului și deformarea instrumentului pentru extrudarea metalică.

Back to Top